2010. július 14., szerda

Szomorú közlemény!

Sziasztok!
Szeretnénk egy -legalábbis számunkra-sajnálatos hírt megosztani veletek. Úgy döntöttünk, hogy befejezzük a történetet. Ennek több oka is van:
I. hamarosan itt a nyár vége, és szeptembertől csak az új iskolára szeretnénk koncentrálni, és a nyár végéig biztos nem tudnánk befejezni, úgy hogy még csírájában hagyjuk abba

II. Mi nem tudnánk leírni azokat a bizonyos részeket, és úgy gondoljuk, hogy az úgy sokaknak nem tetszene.
Reméjük, nagyon nem haragszotok ránk. Ne higgyétek, hogy nekünk könnyű volt ez a lépés, mert majd megszakad a szívünk, és az sem könnyített rajtunk, hogy Szélkisasszony felajánlott nekünk egy díjat- amiért nagyon hálásak vagyunk ( és meg is hatódtunk)- de végülis így döntöttünk.

Kiengesztelésként, azért megosztjuk veletek, hogy hogyan képzeltük el ezt a történetet:

Szofi összejön Kellannal, de nem ő az igazi számára. Kellan bemutatja, a barátainak, köztük persze Robnak is, és mondhatni szerelem lesz első látásra. Szofi beleszeret Robba, aki viszonozza az érzéseit, de Szofi nem akar szakítani Kellanal, bár tudja, hogy nem ő az igazi, és nem akarja megbántani. Elhatározza, hogy beszél Kellannal, aki szintén beszélni akar Szofival. Mindketten bevallják a másiknak, hogy úgy érzik megtalálták az igazit. Kellan számára ez Ashley Greene lesz, ezell mindkettőjük válláról nagy kő esik le, hisz nem bántották meg a másikat. Barátként vállnak el egymástól. Ezután Szofi összejön Robbal. Ashely egy kis apróságon-amit még magunk sem találtunk ki- összevitatkozik Szofival, és elrohan. Autóbalesetet szenved, de nem lesz súlyosabb baja, hanem kómába esik, egy 3 hétre. Szofi vigasztalja Kellant a nappaliban ülve, és megfogja a kezét biztatásként, hogy nem lesz semmi gond, de Rob félre érti a helyzetet, és beolvas Szofinak, hogy gondolhatta volna, hogy még mindig viszonya van Kellannal, és Szofi nagyon megbántódik, majd elrohan. Közbe Rob rájön, hogy mekorra baromságot követett el, és Kellan is beüt neki egyet, így Rob duplán szemétnek érzi magát. Szofi kivesz egy szállodai szobát, és közben Rob egyfolytában hívja, de nem hajlandó neki felvenni, majd Rob Rékától tudja meg, hogy hol lakik, már 1 hete, és elmegy hozzá, és úgymond "édes" lesz a békülés. Együtt látogatják Ashleyt, aki időközben felébred. Boldogok lesznek együtt, és eltelik 3 év, majd Szofi befejezi az egyetemet, és Rob megkéri a kezét. Boldogan mond neki igent, majd összeházasodnak, Cipruson a tengerparton. Nászútra, Kanári-szigetekre mennek, ahol Szofi rájön, hogy terhes. Közli Robbal, aki kitörő örömmel fogadja. 9 hónap múlva megszületik -szemük fénye- Sophie Michelle Pattinson. Eltelik 4 év, és Rob a kis Szofit készül vinni óvodába. Eközben Szofi otthon marad, és az emeletről készül lejönni- mert közben vettek egy közös házat- és a lépcsőn megbotlik, és lezuhan. Rob pont ekkor ér haza, és rögtön rohan Szofihoz, aki nem hajlandó bemenni a kórházba, mondván nincs semmi, baja és jól van. Rob egész nap mellette marad, és pihenésre ítéli. Szofi délután már úgy érzi, hogy jól van, és kikönyörgi Robtól, hogy had menjen el vele a lányukért az oviba. Az ajtóban Rob visszaszalad a kabátjáért, és Szofi összeesik. Miután Robert észreveszi, hogy a felesége ájultan fekszik, beviszi a kórházba, és kiderül, hogy belsővérzése van, és próbálják megmenteni, de nem tudják. Időközben a nagymama behozza a kislányt is a kórházba, és Rob a műtő ajtajában, kezében kislányával, nézi haldokló feleségét, aki mielőtt végleg lecsukná szemét, a férjét és kislányát fájdalomtól eltorzult arccal látja.
2 év elteltével Rob még mindig nem tette túl magát felesége elvesztésén, egyedül neveli kislányát, akinek mindent megad. A kis Szofi elkezd érdeklődni az anyukája után, Rob pedig mesélni kezd Szofiról. Rob a kislányában a feleségét látja viszont, akit még mindig elvesztése után is örökre szeretni fog.
10 év elteltével Robot a "kislánya" biztatja, hogy keressen magának valakit, az anyukája is így akarná. Rob először hallani sem akar róla, míg egy véletlen folytán megismerkedik egy különleges nővel... És egy új szerelem van kialakulóban, de számára mindig is Szofi volt, marad és lesz is Élete Szerelme és egyben egyetlen kislányának az anyja!

Ennyi lett volna a story, ami végül nem Happy End!

Itt az e-mail címünk: duplavagysemmi@citromail.hu

Reméljük azért tetszett! (volna)

Sziasztok!

További jó történeteket és sok kitartást a saját blogotokhoz!

Dorcy, Viky, Timy és Lááá

1 megjegyzés:

  1. kár hogy nem fejezitek be - de az új suli tényleg nagyon fontos.
    koncentráljatok a tanulásra - de ha mégis írnátok valamit, ne késlekedjetek, tegyétek csak fel :)
    sok sikert a sulira! :) puszi nektek :)

    VálaszTörlés